!-- Load Facebook SDK for JavaScript -->
Часът в София:

Пластири против тютюнопушене и цигари

 

Най-ефикасните Лепенки против тютюнопушене, защото от утре ги спирам гадните цигари!

Вече 1 месец нося Лепенки против тютюнопушене и цигари и не съм барвала цигара!

Представляват лепенки, които се поставят върху кожата и чрез нея доставят на организма дозата никотин, която е свикнал да приема чрез цигарите 

30   броя лепенки

 

22,00 лв. 16,00 лв.
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ +

Поставяне:

1. Измийте ръцете си преди прилагане на пластира.

2. Отворете отстрани торбичката с ножици, както е показано. Изберете чист, сух, неувреден участък от кожа без косми, като бедрото, мишницата или гръдния кош.

3. Махнете една част от подложката, колкото е възможно повече. Избягвайте да пипате лепливата повърхност на пластира с пръсти, колкото е възможно повече.

4. Приложете внимателно лепливата част от пластира върху кожата и махнете останалата част от сребристата алуминиева подложка.

5. Притиснете пластира здраво върху кожата си с дланта или върха на пръстите си.

6. Разтрийте силно с пръстите си краищата, за да може пластирът да залепне здраво.

7. Махнете след 4часа и поставете нова лепенка на следващия ден

Не е необходимо да махате пластира, когато си вземате вана или душ.

Тютюнопушенето се счита за най-предотвратимата вреда за общественото здравеопазване от всички останали!

Цигарите са вредни за Вас и за хората около Вас. Пушите от години, но не знаете защо. Пристрастени сте или е просто ежедневен навик, който не се замисляте, че уврежда здравето Ви бавно, но сигурно. Цигарите не само, че са вредни, но и от финансова гледна точка са сигурен и ненужен разход, които правите ежедневно. А защо не опитате да спрете пушенето? Първата стъпка към отказването на цигарите е да вземете твърдото решение, че искате, защото разбирате, че не са Ви нужни и да се обърнете към нещо изпитано и ефикасно за помощ. Представяме Ви никотинови Лепенки против тютюнопушене. Te са едно от най-ефикасните средства за облекчаване на никотиновия глад, чрез което с течение на времето ще се избавите от тази неприятна зависимост!

Постепенно и ефикасно отказване!

Никотиновите лепенки действат на принципа на заместването. Те доставят на тялото необходимата доза никотин, за да не се стигне до стресиращата му липса за тялото Ви и бързото връщане към цигарите. Те съдържат минимално количество никотин с цел да се премахне зависимостта му без да се стига до абстинентни явления. Цигарите съдържат много други вредни вещества като катран, въглероден, серен окис и др., за това колкото по-рано вземем решението да се откажем от тях, толкова по-добре за нас и здравето ни.

ВАЖНО! При опит за пушене, когато имате поставена никотинова лепенка има вероятност да се стигне до сериозни усложнения. Поради по-голямата доза никотин (цигара + лепенка) кръвоносните съдове се свиват и особено при хора със сърдечно-съдови заболявания е много опасно!

9 от 10 успяват да откажат цигарите.

Това е най-подходящият метод за Вас, ако сте редовен пушач, който пуши през целия ден и сте мотивиран да спрете окончателно тютюнопушенето.

Размер: 4 х 4см

Съдържание на комплекта:

30 х Лепенки против тютюнопушене и цигари  

 

 

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ +

Ако поръчвате за първи път 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес с отсъпка -12% от цената за доставка.

до офис на Еконт - 4.80лв

до ваш адрес - 6.80лв

стъпка 1 : Само първия път въвеждате вашите данни (ваш адрес) нужно за регистрацията ви в сайта.

стъпка 2 : Въвеждате данни за ДОСТАВКА, За предпочитане изберете опцията за доставка до ОФИС на ЕКОНТ - от отворилата се карта избирате желания офис и натискате бутон "Потвърди офиса" - избирате начин на плащане (наложен платеж) и завършвате поръчката.

Ако желаете доставка до ваш адрес (въвеждате ваш адрес)

забележка: ако не помните ваш имейл адрес ползвайте този yiganerjing@mail.bg