виж Количката е празна

Ортопедична опора за врастнал нокът. Изправяне на впити деформирани нокти.

Ново
%
22,00 лв. 18,00 лв.

Опции за покупка

18,00 лв.Oписание на продукта

Характеристика: 

Изработена от въглеродна стомана, с висока твърдост и интензивност, без изкривяване. 

Ъгълът на 2 куки е специално подходящ за ъгъла на растежа на ноктите, който е по-лесен за преструктуриране на ноктите. 

Прост, но професионален инструмент за маникюр, голямо облекчение за врастването на пациентите с нокти на краката. 


ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
КАК ДА ПОРЪЧАМ
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ

Описание: 

Врастналите нокти или онихокриптоза е болезнено медицинско състояние на пръстите на краката. Болката и възпалението се увеличават с нарастването на ноктите. Устройството за корекция на ноктите е ново изобретение, което предлага невероятни резултати. Това лечение коригира всички видове нокти врастнали в кожата или деформирани в резултат на травма, удари, или дори когато тяхната деформация се основава на наследствени фактори. Металното устрйство за деформирани нокти има две скоби, които захващат ноктите; и устройство въз основа на резба, което се фиксира в центъра на нокътя. След като устройството е прикрепено към нокътя, поставете кракът в топла вода в продължение на 20 минути, в това време постепенно затегнете винта за фиксиране на нокътя. За най-бързи резултати се препоръчва лечението да се извърши вечер преди лягане. Препоръки и информация: • Ако нокътът е дълбоко врастнал, препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да използвате продукта. • Препоръчва се накисване на нокътя в топла вода, за да се избегне болка. • Закрепващият винт на уреда се затяга постепенно и бавно, за да не причинят наранявания. • Препоръчва се устройството да се използва веднъж на всеки 5 дни, а възстановяването може да трае между 1 и 4 месеца. • Препоръчва се стерилизиране на устройството преди и след употреба, за да се унищожат възможните бактерии. 

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Стъпките за поръчка до офис на ЕКОНТ: - въвеждате Вашите данни на стъпка 1 - на стъпка 2 избирате опцията за доставка на офис на Еконт - от отворилата се карта избирате желания офис и натискате бутон "Потвърди офиса" - избирате начин на плащане и завършвате поръчката

Подобни продукти:

СПЕЦИАЛЕН ТУРМАЛИНОВ САПУН

 8,00 лв.
7,00 лв.
виж

Гел при Болки в устата при язви, замърсявания, разкъсвания.

 17,00 лв.
16,00 лв.
виж

Билков мехлем За кожни язви, причинени от залежаване, и инфекции. Staphylococcus aureus,Candida albicans и други

 17,00 лв.
15,00 лв.
виж

халукс валгус шина ортопедична шина срещу изкривяване палеца на кракАТА ЗА КРИВ ПАЛЕЦ, ИЗПЪКНАЛО КОКАЛЧЕ Фиксатор олекотена здрава ортеза с подвижен механизъм.

 14,00 лв.
12,00 лв.
виж