Серен сапун YIGANERJING за псориазис екзема дерматит пърхот сърбеж

  • Марка: yiganerjing
  • Кат. номер: Сап13
17,50 лв. 14,00 лв.

Уникално формулиран за проблематично лечение на кожата, като пърхот, псориазис, акне, екзема, себорея, херпес, сърбежи, кожни гъби, суха кожа. Той е обогатен с минерали от Мъртво море и сяра. Съдържа зехтин и алое вера, които балансират естествената влага на кожата. Приема нова формула за дезинфекция на сярата, която е ефективна при ограничаване на прекомерната секреторна мазнина и елиминиране на бактериите. Подпомага лечението на акне, прониква в порите, за да контролира акне пъпки и помага да се запази кожата от нови акне пъпки. Той спира сърбежа и поддържа кожата ви свежа и здрава.

Употреба : Почиствате засегнатата зона с кърпа и топла вода. Изплакнете добре и пазете сапунена пяна в засегнатата зона за около 3 ~ 5 минути, след което измийте кожата с чиста вода.

Започнете с 1 приложение дневно, след това постепенно увеличете до 2 пъти дневно, ако е необходимо или според указанията на лекар. Избягвайте контакт с очите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Марка:
YIGANERJING
Тегло:
85
Годност:
2 год
КАК ДА ПОРЪЧАМ

Стъпките за поръчка до офис на ЕКОНТ: - въвеждате Вашите данни на стъпка 1 - на стъпка 2 избирате опцията за доставка на офис на Еконт - от отворилата се карта избирате желания офис и натискате бутон "Потвърди офиса" - избирате начин на плащане и завършвате поръчката

Подобни продукти