Часът в София:

Oil Tiger Balm - при ухапване от комари, насекоми, главоболие и болки в стомаха

Fengyoujing е охлаждащ освежаващ балсам от тигрови масла той идеален помощник при пътуване. Против насекоми, обриви, облекчава главоболие и болки в стомаха. 

18,00 лв. 11,00 лв.
ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ +

Приложение: при студ, главоболие, болки на челото, зъбобол, храчки и кашлица, шлюз, коремна болка, диария, сърбеж и подуване от насекоми, обриви, сърбежи

 

Описание: Changshan Amakusa Wind Oil Рафинирано, избрани отлични и ценни аромати, рафинирано, ароматът му е ароматен, като парфюм, в допълнение към лечението и всички видове опити, може да се използва и като парфюм , ежедневен контрол на челото, носа или Поръсете няколко капки върху кърпата, можете да освежите ума си, да облекчите топлината и да избегнете злото, тоест характеристиките на Changshan Wind Oil. Маслото от Amakusa е задължително при пътуване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ +
Тегло:
3 ml
КАК ДА ПОРЪЧАМ +

Ако поръчвате за първи път 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес с отсъпка -12% от цената за доставка.

до офис на Еконт - 4.80лв

до ваш адрес - 6.80лв

стъпка 1 : Само първия път въвеждате вашите данни (ваш адрес) нужно за регистрацията ви в сайта.

стъпка 2 : Въвеждате данни за ДОСТАВКА, За предпочитане изберете опцията за доставка до ОФИС на ЕКОНТ - от отворилата се карта избирате желания офис и натискате бутон "Потвърди офиса" - избирате начин на плащане (наложен платеж) и завършвате поръчката.

Ако желаете доставка до ваш адрес (въвеждате ваш адрес)

забележка: ако не помните ваш имейл адрес ползвайте този yiganerjing@mail.bg